Home > Kijktip

Bargain

Een waanzinnige Zuid-Koreaanse serie voor wie Squid Game te soft vond

Article header image
  • SkyShowtime logo

Excentrieke personages in krankzinnige situaties met bruut geweld: Zuid-Koreaanse seriemakers zijn er dol op. Waar de klinische omgeving en heldere regels van Squid Game de deelnemers nog enige houvast gaven, is daar in Bargain geen sprake van. Deze personages proberen te ontsnappen uit een duister doolhof waar om elke hoek gevaar schuilt. Een achtbaanrit in zes afleveringen, gefilmd in één doorlopend shot. Dit wil je zien.

Hyung-soo (Jin Sun-kyu) komt naar een hotel voor een afspraak met Joo-young (Jun Jong-seo), die zegt haar maagdelijkheid te willen verkopen. Terwijl de man probeert af te dingen op de prijs beseft hij niet dat Joo-young onderdeel is van een duister handeltje in organen. Hyung-soo is met open ogen in de val gelopen, maar een letterlijk schokkende gebeurtenis biedt hem een uitweg. Dan blijkt ook wat voor narigheid zich verder afspeelt in dit helse hotel.

Bargain direct kijken / streamen

Bargain is te kijken/streamen op SkyShowtime logoSkyShowtime. Bargain is een serie binnen de genres Thriller en Drama. met in de hoofdrol o.a. Yang Jo-a, Shin Jae-hwi en Shin Hee-cheol. De serie duurt 36 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 6.6. Direct Bargain kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Een groep vreemden verzamelt zich in een afgelegen motel. Een onverwachte aardbeving houdt hen gevangen in het gebouw. Ze niemand kunnen vertrouwen eb moeten een manier vinden om te overleven.

Genre

Thriller - Drama

Lengte

±36m

Releasejaar

2022

Seizoenen

1 6 afleveringen 2022

Regisseur

Woo-Sung Jeon

Cast

Yang Jo-a, Shin Jae-hwi, Shin Hee-cheol, Park Se-jun, Park Hyeong-su, Oh Min-ae, Lee Joo-young, Jung Hoe-ryn, Jun Jong-seo, Jin Sun-kyu, en meer...