Home > Kijktip

Joko Anwar's Nightmares and Daydreams

Originele horrorideeën in een pakkende serie voor de liefhebber

Article header image
  • Netflix logo

Buiten Indonesië is hij niet heel bekend, maar Joko Anwar is een getalenteerd schrijver en regisseur van horrorfilms. Omdat hij met beperkte budgets werkt, moet Anwar het vooral hebben van zijn originele ideeën en talent om een creepy sfeer te scheppen. Dat de special effect er wat minder gelikt uitzien, moet je een beetje voor lief nemen.

Nightmares and Daydreams vertelt losstaande verhalen die zich allemaal afspelen in Jakarta, maar met verschillende personages. Naarmate je meer van de zeven afleveringen kijkt ga je merken dat ze allemaal met elkaar verbonden zijn. In het eerste verhaal - Old House - besluit een taxichauffeur zijn dementerende moeder naar een luxe verpleeghuis te brengen. Als hij 's nachts met spijt terugkeert om haar op te halen, ontdekt hij iets vreselijks.

Joko Anwar's Nightmares and Daydreams direct kijken / streamen

Joko Anwar's Nightmares and Daydreams is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Joko Anwar's Nightmares and Daydreams is een serie binnen de genres Mysterie, Horror en Drama. met in de hoofdrol o.a. Lucky Moniaga, Lembu Wiworo Jati en Kiki Narendra. De serie duurt 1 uur 02 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 6.5. Direct Joko Anwar's Nightmares and Daydreams kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Gewone mensen worden geconfronteerd met vreemde verschijnselen die mogelijk de sleutel vormen tot het antwoord op de oorsprong van onze wereld en de onmiddellijke dreiging waarmee we binnenkort te maken zullen krijgen.

Genre

Mysterie - Horror - Drama

Lengte

±1u 02m

Releasejaar

2024

Seizoenen

1 7 afleveringen 2024

Regisseur

Ray Farandy Pakpahan, Randolph Zaini

Cast

Lucky Moniaga, Lembu Wiworo Jati, Kiki Narendra, Kevin Ardilova, Kenes Andari, Kartika Jahja, Justin Adiwinata, Joko Anwar, Irgi Fahrezi, Imelda Therinne, en meer...