Home > Kijktip

Sorry to Bother You

Lekker maf, heel origineel en met een politieke boodschap

Article header image
  • Netflix logo
  • Prime Video logo
  • Apple TV logo
  • Google Play logo
  • MeJane logo

Het regiedebuut van de activistische rapper Boots Riley staat bol van de zwarte humor en laat de kijker samen met de hoofdpersoon afdalen in een krankzinnige surrealistische wereld. De casting van de film is uitstekend, met LaKeith Stanfield in een welverdiende hoofdrol en Armie Hammer als de perfecte belichaming van de geprivilegieerde blanke man.

Cassius Green heeft geen cent te makken, maar kan aan de slag bij telemarketingbedrijf RegalView. Daar ontdekt de zwarte 'Cash' dat hij meer succes heeft als hij zijn 'blanke stem' gebruikt. Hij maakt snel carrière, maar komt voor een ethisch dilemma te staan als hij hoort dat RegalView banden heeft met een bedrijf dat zijn personeel als slaven behandelt. Als Cash kennismaakt met de CEO neemt zijn leven een bizarre wending.

Sorry to Bother You direct kijken / streamen

Sorry to Bother You is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix, Prime Video logoPrime Video en Apple TV logoApple TV. Sorry to Bother You is een film binnen het genre Komedie. met in de hoofdrol o.a. Lyrics Born, Terel Gibson en Safiya Fredericks. De film duurt 1 uur 52 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.9. Direct Sorry to Bother You kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Telemarketeer Cassius Green vindt de sleutel tot zakelijk succes. Terwijl Green naar de top klimt, zijn zijn collega's zich aan het verzetten tegen zakelijke onderdrukking.

Genre

Komedie

Lengte

1u 52m

Releasejaar

2018

Regisseur

Boots Riley

Cast

Lyrics Born, Terel Gibson, Safiya Fredericks, W. Kamau Bell, Nato Green, Molly Brady, Michael Rhys Kan, Damion Gallegos, David Fine, Ken Baggott, en meer...