Home > Kijktip

The Watchers

Lekker eng: ’s nachts komt in het bos het gevaar naar boven

Article header image
  • Prime Video logo
  • HBO Max logo
  • Apple TV logo

Met stemmige beelden en een raadselachtig scenario is dit debuut van Ishana Night Shyamalan helemaal niet verkeerd. Dat de film al bij voorbaat werd neergesabeld heeft vooral te maken met de naam van de regisseur: ze is de dochter van de beroemde maker van The Sixth Sense. Recensenten schreven daarom vooral over nepotisme, in plaats van over de knappe regie, beklemmende sfeer en mooie hoofdrol van Dakota Fanning.

Mina (Fanning) werkt in een Ierse dierenwinkel en brengt voor de eigenaar een pagepaai naar Belfast. Onderweg raakt ze verdwaald in een dicht, onheilspellend bos, waar ze de oudere Madeline ontmoet. Deze neemt Mina mee naar een bunker. Samen met twee anderen verschuilen ze zich voor de gevaren die ’s nachts in het bos naar boven komen.

The Watchers direct kijken / streamen

The Watchers is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, HBO Max logoHBO Max en Apple TV logoApple TV. The Watchers is een film binnen de genres Horror, Fantasy en Mysterie. met in de hoofdrol o.a. Dakota Fanning, Georgina Campbell en Olwen Fouéré. De film duurt 1 uur 42 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 5.7. Direct The Watchers kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Wanneer de 28-jarige kunstenaar Mina onderdak vindt nadat ze is gestrand in een uitgestrekt, ongerept bos in West-Ierland, komt ze onbewust vast te zitten naast drie vreemden die elke nacht in de gaten worden gehouden en gestalkt door mysterieuze wezens.

Genre

Horror - Fantasy - Mysterie

Lengte

1u 42m

Releasejaar

2024

Regisseur

Ishana Night Shyamalan

Cast

Dakota Fanning, Georgina Campbell, Olwen Fouéré, Siobhan Hewlett, Alistair Brammer, Hannah Howland, Oliver Finnegan, Charles Camrose, Kya Brame, Anthony Morris, en meer...