Home > Kijktip

Kinds of Kindness

Een bizar en duister komisch drieluik voor de fijnproevers

Article header image
  • Prime Video logo
  • Disney+ logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • MeJane logo

De films van Yorgos Lanthimos worden bejubeld door zijn fans en filmrecensenten, maar zijn geen gemakkelijke kost. Kort na Poor Things komt de Griekse regisseur en scenarist met dit absurde drieluik, waarin Emma Stone en Willem Dafoe opnieuw de hoofdrollen spelen, aangevuld met de briljant acterende Jesse Plemons. Dezelfde cast speelt in alle drie de verhalen, waarin alleen de raadselachtige man R.M.F. de rode draad vormt. Lanthimos’ favoriete thema – mensen die worden geleefd door anderen – duikt weer regelmatig op.

In het eerste verhaal wordt het leven van Robert (Plemons) tot in ieder detail gestuurd door zijn baas Raymond (Dafoe). Raymond dicteert wat Robert en zijn vrouw Sarah eten, waar ze wonen, welke auto ze rijden en zelfs wanneer ze seks hebben. Als Robert van Raymond de opdracht krijgt om een man met de initialen R.M.F. dood te rijden, begint hij te aarzelen. Het zet zijn leven volledig op losse schroeven.

Kinds of Kindness direct kijken / streamen

Kinds of Kindness is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, Disney+ logoDisney+ en Pathé Thuis logoPathé Thuis. Kinds of Kindness is een film binnen de genres Drama en Komedie. met in de hoofdrol o.a. Emma Stone, Jesse Plemons en Willem Dafoe. De film duurt 2 uur 44 minuten . Direct Kinds of Kindness kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Een man probeert de controle over zijn eigen leven te nemen. Een politieman krijgt te horen dat zijn vermiste vrouw is teruggekeerd, maar ze lijkt niet meer dezelfde. Een andere vrouw is vastberaden om een speciaal iemand te vinden, die voorbestemd lijkt om een belangrijke spirituele leider te worden.

Genre

Drama - Komedie

Lengte

2u 44m

Releasejaar

2024

Regisseur

Yorgos Lanthimos

Cast

Emma Stone, Jesse Plemons, Willem Dafoe, Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie, Hunter Schafer