Home > Kijktip

Sunny

Rashida Jones en haar behulpzame robot ontrafelen een boeiend mysterie

Article header image
  • Apple TV+ logo

De eenzame westerling in het onbegrijpelijke Japan: het is een cliché dat op tv en in de film behoorlijk is uitgekauwd. De serie Sunny geeft er een originele draai aan, met eigenzinnige personages, schurende humor en een boeiend mysterie. Rashida Jones doet het uitstekend in de hoofdrol en robot Sunny is een komische sidekick. De tien afleveringen duren niet te lang en zien er ook nog eens schitterend uit.

De Amerikaanse Suzie (Rashida Jones) woont in Japan. Als ze door een vliegtuigcrash haar man Masa en zoontje verliest, belandt ze in een enorme dip. Om Suzie bij te staan geeft het technologiebedrijf waarvoor Masa werkte haar een huishoudrobot, genaamd Sunny. Aanvankelijk moet Suzie niets van de robot weten, maar als ze ontdekt dat haar man allerhande geheimen voor haar had, blijkt Sunny een waardevolle assistent tijdens haar zoektocht naar de waarheid.

Sunny direct kijken / streamen

Sunny is te kijken/streamen op Apple TV+ logoApple TV+. Sunny is een serie binnen de genres Drama en Komedie. met in de hoofdrol o.a. YOU, Rashida Jones en Jun Kunimura. De serie duurt 34 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 6.9. Direct Sunny kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Het leven van een Amerikaanse vrouw in Kyoto stort in als haar man en zoon verdwijnen tijdens een mysterieuze vliegtuigramp. Ter troost krijgt ze Sunny, een nieuw soort huisrobot ontwikkeld door het elektronicabedrijf van haar man.

Genre

Drama - Komedie

Lengte

±34m

Releasejaar

2024

Seizoenen

1 10 afleveringen 2024

Regisseur

Lucy Tcherniak

Cast

YOU, Rashida Jones, Jun Kunimura, Judy Ongg, Joanna Sotomura, Hidetoshi Nishijima, annie the clumsy