Home > Kijktip

Love Lies Bleeding

Kristen Stewart en Katy O'Brian zijn groots in een misdaadromance op steroïden

Article header image
  • Prime Video logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • MeJane logo

Na haar indrukwekkende Saint Maud stelt regisseur en scenarist Rose Glass niet teleur met deze opvolger, een bijzondere combinatie van romantisch drama en brute misdaadfilm met wat bizarre trekjes. Kristen Stewart en de indrukwekkend gespierde Katy O'Brian (The Mandalorian) zijn voortreffelijk en worden goed aangevuld door Ed Harris en Dave Franco in gluiperige bijrollen. De climax ontspoort een beetje, maar ook dat werkt prima.

Op weg naar een bodybuildingwedstrijd in Las Vegas maakt Jackie (O'Brian) een tussenstop in een groezelig plaatsje in New Mexico. In de sportschool ontmoet ze Lou (Stewart), de dochter van een machtige misdaadfiguur. Jackie begint een affaire met Lou en als ze besluit haar te helpen met een familieprobleem heeft dat ingrijpende gevolgen.

Love Lies Bleeding direct kijken / streamen

Love Lies Bleeding is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, Pathé Thuis logoPathé Thuis en Apple TV logoApple TV. Love Lies Bleeding is een film binnen de genres Actie, Misdaad en Avontuur. met in de hoofdrol o.a. Kristen Stewart, Katy O'Brian en Ed Harris. De film duurt 1 uur 44 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.7. Direct Love Lies Bleeding kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

In een afgelegen dorp in New Mexico wordt het leven van sportschoolmanager Lou volledig op zijn kop gezet wanneer bodybuilder Jackie in haar sportschool verschijnt. Jackie, die werkt bij de schietbaan van Lous criminele vader, zet alles op alles om te trainen voor de belangrijkste bodybuilderwedstrijd in Las Vegas, iets waar Lou haar maar ál te graag bij helpt. Het prille, maar intense liefdesgeluk krijgt een onverwachte wending wanneer Lous zus op brute wijze mishandeld wordt en in het ziekenhuis belandt. Al snel loopt alles op gewelddadige wijze uit de hand en moet Lou niet alleen het duistere verleden van haar vader onder ogen komen, maar ook dat van zichzelf.

Genre

Actie - Misdaad - Avontuur

Lengte

1u 44m

Releasejaar

2024

Regisseur

Rose Glass

Cast

Kristen Stewart, Katy O'Brian, Ed Harris, Dave Franco, Jena Malone, Anna Baryshnikov, Orion Carrington, Catherine Haun, Jerry G. Angelo, Tait Fletcher, en meer...