Home > Kijktip

The Lesson

Een ingetogen en erg Engelse thriller met een glansrol voor Richard E. Grant

Article header image
  • Prime Video logo
  • SkyShowtime logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • MeJane logo

Deze Britse thriller heeft veel weg van een toneelstuk - een enkele locatie en slechts een handvol acteurs - en dankzij de sterke vertolkingen werkt dat prima. Als kijker leef je mee met de hoofdpersoon Liam (Daryl McCormack) en ontdek je met hem de geheimen van de familie Sinclair. Er zijn wat verrassingen, maar veel is ook wel een tikje voorspelbaar. Toch is dit een mooi filmdebuut voor regisseur Alice Troughton, met weer een prachtrol van Richard E. Grant.

Promovendus Liam Sommers (McCormack) arriveert op het landgoed van J.M. Sinclair (Grant), de beroemde schrijver die hij mateloos bewondert. Liam moet ervoor zorgen dat Bertie (Stephen McMillan), de zoon van Sinclair en diens vrouw Hélène (Julie Delpy), wordt aangenomen op Oxford. Ondertussen worstelt de arrogante Sinclair met zijn nieuwste boek en hangt de zelfdoding van zoon Felix als een schaduw over het gezin.

The Lesson direct kijken / streamen

The Lesson is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, SkyShowtime logoSkyShowtime en Pathé Thuis logoPathé Thuis. The Lesson is een film binnen het genre Thriller. met in de hoofdrol o.a. Richard E. Grant, Julie Delpy en Daryl McCormack. De film duurt 1 uur 39 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.1. Direct The Lesson kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Liam, een ambitieuze jonge schrijver, aanvaardt gretig een baan als docent op het familie landgoed van zijn idool, de beroemde auteur J.M. Sinclair. Maar al snel beseft Liam dat hij verstrikt is in een web van familiegeheimen, wrok en vergelding. Sinclair, zijn vrouw Hélène en hun zoon Bertie bewaken allemaal een duister verleden, een verleden dat zowel Liams toekomst als die van henzelf bedreigt.

Genre

Thriller

Lengte

1u 39m

Releasejaar

2023

Regisseur

Alice Troughton

Cast

Richard E. Grant, Julie Delpy, Daryl McCormack, Stephen McMillan, Crispin Letts, Tomas Spencer, Joseph Meurer