Home > Kijktip

Zussen

Familieperikelen en de romantiek van het platteland

Article header image
  • NPO Start logo
  • NLZIET logo

Veel mensen met drukke levens in steden verlangen (of denken dat) naar de rust van het platteland. Met koeien, mest, groen, rust, ruimte en bemoeizuchtige dorpsgenoten die alles van je weten. Dat en een flinke portie goed gemaakte bingewaardige soap, krijgen ze met de serie Zussen.

Wanneer Johan Feenstra (Huub Stapel) overlijdt door een val in een gierput, wordt zijn dochter Rolinde (Joy Delima) geconfronteerd met twee halfzussen van wie ze het bestaan niet wist. De drie ontdekken dat het leven van hun vader een groot mysterie was en dat zijn dood misschien wel helemaal geen ongeluk was.

Zussen direct kijken / streamen

Zussen is te kijken/streamen op (o.a.) NPO Start logoNPO Start en NLZIET logoNLZIET. Zussen is een serie binnen het genre Drama. met in de hoofdrol o.a. Olga Zuiderhoek, Melody Klaver en Joy Delima. De serie duurt 48 minuten per aflevering . Direct Zussen kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Drie vrouwen komen bij notaris, blijken halfzussen te zijn en moeten de erfenis, een boerderij, samen zien te verdelen. Ondertussen rijst de vraag hoe hun half-zussenschap zit en hoe hun vader is overleden.

Genre

Drama

Lengte

±48m

Releasejaar

2024

Seizoenen

1 8 afleveringen 2024

Cast

Olga Zuiderhoek, Melody Klaver, Joy Delima, Huub Stapel, Fockeline Ouwerkerk