Home > Kijktip

Inside Out

Pixar overtreft zichzelf met deze originele animatiefilm met een vleugje psychologie

Article header image
  • Prime Video logo
  • Disney+ logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • Google Play logo
  • KPN logo
  • MeJane logo

Veel van wat we doen wordt bepaald door onze emoties. Zou het niet leuk zijn om te kunnen zien hoe die in ons hoofd vechten om controle? Animatiestudio Pixar gunt je een blik in het brein van Riley, die zonder het te weten de speelbal is van haar emoties.

De jonge Riley verhuist naar San Francisco en voelt zich behoorlijk overweldigd door deze grote stad, waar ze niets en niemand kent. In Rileys hoofd hebben haar vreugde, angst, woede, afkeer en verdriet het er behoorlijk druk mee. Alle emoties worden in de film tot leven gebracht als grappige geanimeerde personages.

Inside Out direct kijken / streamen

Inside Out is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, Disney+ logoDisney+ en Pathé Thuis logoPathé Thuis. Inside Out is een film binnen het genre Animatie. met in de hoofdrol o.a. Jan Rabson, Mickie McGowan en Danny Mann. De film duurt 1 uur 42 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 8.1. Direct Inside Out kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Animatiefilm over een jong 12 jarig meisje en al haar verschillende emoties na een veelomvattende verhuizing. De emoties vechten allemaal om haar aandacht in haar hersenen, waarbij vreugde de mooie momenten uit het verleden probeert te beschermen die ten onder dreigen te gaan.

Genre

Animatie

Lengte

1u 42m

Releasejaar

2015

Regisseur

Pete Docter

Cast

Jan Rabson, Mickie McGowan, Danny Mann, Jess Harnell, Teresa Ganzel, Bob Bergen