Home > Kijktip

The Acolyte

Deze serie uit het Star Wars-universum speelt op safe, maar wordt gered door de cast

Article header image
  • Disney+ logo

The Acolyte speelt nog vóór de eerste Star Wars-film. De makers torsten dus niet de loden last van drie trilogieën mee en hadden de mogelijkheid om echt iets totaal nieuws te doen. Toch kozen ze voor een soort detectiveverhaal in de ruimte, en daarmee spelen ze erg op safe. Wel is het altijd leuk om Amandla Stenberg te zien en de jeugdige cast maakt de serie aantrekkelijk voor jonge kijkers.

Als Jedi-meester Indara (Carrie-Anne Moss uit The Matrix) het onderspit delft in een confrontatie met een jonge Jedi, opent de Jedi-orde de jacht op de dader. Sol (Lee Jung-jae uit Squid Game) opent een onderzoek dat leidt naar Osha Aniseya (Stenberg), maar de werkelijke dader blijkt haar tweelingzus Mae (ook Stenberg). Ook ontdekken Sol en zijn helpers dat Mae nog drie namen op haar moordlijst heeft staan.

The Acolyte direct kijken / streamen

The Acolyte is te kijken/streamen op Disney+ logoDisney+. The Acolyte is een serie binnen de genres Actie, Avontuur en Drama. met in de hoofdrol o.a. Rebecca Henderson, Manny Jacinto en Lee Jung-jae. De serie duurt 40 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 4.1. Direct The Acolyte kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Bij een onderzoek naar een schokkende misdaadgolf komt een gerespecteerde Jedimeester tegenover een gevaarlijke krijger uit zijn verleden te staan. Naarmate er meer aanwijzingen naar voren komen, bewandelen ze een duister pad waar sinistere krachten onthullen dat alles niet is wat het lijkt.

Genre

Actie - Avontuur - Drama

Lengte

±40m

Releasejaar

2024

Seizoenen

1 8 afleveringen 2024

Regisseur

Leslye Headland

Cast

Rebecca Henderson, Manny Jacinto, Lee Jung-jae, Joonas Suotamo, Jodie Turner-Smith, Dean-Charles Chapman, Dafne Keen, Charlie Barnett, Carrie-Anne Moss, Amandla Stenberg, en meer...