Home > Kijktip

Anthracite

Maf mysterie in de Franse Alpen

Article header image

In een Franse serie horen irritante personages er een beetje bij, maar de luchtige misdaadthriller Anthracite vraagt wel wat veel van de kijker. Wie desondanks doorbijt wordt beloond met veel verrassende onthullingen en gewelddadige wendingen. De serie verwijst naar de schokkende gebeurtenissen rond de zelfmoordsekte Orde van de Zonnetempel, maar mikt duidelijk op een publiek dat te jong is om zich dat te herinneren.

Ida Heilman (Noémie Schmidt) is op zoek naar haar vader, een journalist die onderzoek deed naar de Orde van de Zonnetempel en spoorloos is verdwenen in de Franse Alpen. Aan de hand van haar vaders dossier en met hulp van een online clubje amateurspeurders komt ze op zijn spoor. Crimineel Jaro Gatsi (Hatik) lijkt een spil in de zaak, maar heeft zelf geen idee waarom.

Anthracite direct kijken / streamen

Anthracite is een serie binnen de genres Misdaad, Thriller en Mysterie. met in de hoofdrol o.a. Vincent Rottiers, Stefano Cassetti en Raphaël Ferret. De serie duurt 50 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 6.1. Direct Anthracite kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Een oude zaak wordt opengerukt wanneer een verslaggever vermist raakt en zijn dochter naar een klein bergstadje geleid wordt dat wordt achtervolgd door een sekte, geheimhouding en dood.

Genre

Misdaad - Thriller - Mysterie

Lengte

±50m

Releasejaar

2024

Seizoenen

1 6 afleveringen 2024

Cast

Vincent Rottiers, Stefano Cassetti, Raphaël Ferret, Noémie Schmidt, Nicolas Godart, Kad Merad, Jean-Marc Barr, Hatik, Camille Lou