Home > Kijktip

Homicide

Homicide New York is bovengemiddelde true crime op Netflix

Article header image
  • Netflix logo
  • HBO Max logo

De doorgewinterde true crime-kijker zal zeker niet teleurgesteld zijn in Homicide: New York. Maker Dick Wolf, die verantwoordelijk is voor de langlopende serie Law & Order, trommelde voor deze serie een stel kleurrijke New Yorkse rechercheurs en aanklagers op die op meeslepende wijze over hun meest bijzondere zaken vertellen. En dat zijn zaken die je bij de keel grijpen en je aan je scherm gekluisterd houden.

De rechercheurs in het New York van de jaren negentig en '00 kregen de meest brute misdrijven voor hun kiezen. Van een drievoudige moord op een stel kunstzinnige types, tot een slachting in Central Park en de verkrachting van meerdere jonge meisjes. Ook familieleden van de slachtoffers komen aan het woord.

Homicide direct kijken / streamen

Homicide is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix en HBO Max logoHBO Max. Homicide is een serie binnen de genres True crime en Misdaad. met in de hoofdrol o.a. Barbara Butcher, Steve Nuzzi en Michelle Cramer. De serie duurt 54 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.4. Direct Homicide kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Rechercheurs en aanklagers bekijken hun meest uitdagende moordzaken opnieuw in deze huiveringwekkende docuserie over waargebeurde misdaden

Genre

True crime - Misdaad

Lengte

54m

Releasejaar

2024

Seizoenen

1 5 afleveringen 2024
2 5 afleveringen 2024

Cast

Barbara Butcher, Steve Nuzzi, Michelle Cramer, Dick Wolf, Bill McNeely, Bernard Kerik, Barbara Coleman, Alan Jackson, Anthony DeCurtis, David Hasselhoff, en meer...