Home > Kijktip

A Spy Among Friends

Spannende spionagethriller met een stel geweldige acteurs

Article header image
  • NPO Start logo
  • NLZIET logo
  • Viaplay logo
  • Canal+ logo

Goede ouderwetse spionageserie zonder veel actie maar met sjieke mannen in strakke pakken die thee drinken, roken en praten en met Guy Pearce en Damian Lewis die de sterren van de hemel spelen. Waarschuwing: even op je telefoon kijken is er niet bij, want dan ben je de draad kwijt.

Een van de bekendste spionnen aller tijden is Kim Philby, in de jaren veertig het hoofd van de Britse contraspionage en tegelijkertijd in dienst van de KGB. Het verraad van Philby kostte waarschijnlijk honderden Britse geheim agenten het leven. Zijn oude vriend Nicholas Elliott wordt begin jaren zestig naar Philby gestuurd om hem een bekentenis te ontlokken, maar dat mislukt schromelijk.

A Spy Among Friends direct kijken / streamen

A Spy Among Friends is te kijken/streamen op (o.a.) NPO Start logoNPO Start, NLZIET logoNLZIET en Viaplay logoViaplay. A Spy Among Friends is een serie binnen de genres Thriller en Drama. met in de hoofdrol o.a. Damian Lewis, Anna Maxwell Martin en Stephen Kunken. De serie duurt 55 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.2. Direct A Spy Among Friends kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

In 1963 werkt Nicholas Elliott in Engeland voor MI6, maar hij raakt in rep en roer als hij hoort dat zijn goede vriend en collega Kim Philby in het geheim als dubbelagent voor de KGB heeft gewerkt en naar de Sovjet-Unie is overgelopen.

Genre

Thriller - Drama

Lengte

±55m

Releasejaar

2022

Seizoenen

1 6 afleveringen 2022

Regisseur

Nick Murphy

Cast

Damian Lewis, Anna Maxwell Martin, Stephen Kunken, Karel Roden, Adrian Edmondson, Nicholas Rowe, Monika Gossmann, Puiu-Mircea Lăscuș, Guy Pearce, Lucy Akhurst, en meer...