Home > Kijktip

Ghostbusters: Frozen Empire

Oude en nieuwe Ghostbusters redden New York van een ijzige vijand

Article header image
  • Netflix logo
  • Prime Video logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • MeJane logo

In 2021 introduceerde Ghostbusters: Afterlife een nieuwe generatie spokenjagers, maar kwamen ook Dan Aykroyd en Bill Murray weer opdraven als veteranen Stantz en Venkman. Ook in dit vervolg hebben de makers weer moeite om de oude garde los te laten, zodat er veel teveel personages rondrennen. Voor de fans is het leuk en er valt weer een boel te lachen, maar omdat de film op het hele gezin mikt mist hij de scherpe randjes die de eerste twee zo sterk maakten.

De Ghostbusters zijn gesetteld in hun oude brandweerkazerne in New York en bemachtigen een geheimzinnige bol waarin een eeuwenoud monster blijkt te huizen. Ondertussen moet Phoebe (Mckenna Grace) haar uniform tijdelijk aan de wilgen hangen, omdat ze pas vijftien is. In het park sluit ze vriendschap met een geest. Natuurlijk moeten alle Ghostbusters weer de handen ineen slaan om de stad voor de ondergang te behoeden.

Ghostbusters: Frozen Empire direct kijken / streamen

Ghostbusters: Frozen Empire is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix, Prime Video logoPrime Video en Pathé Thuis logoPathé Thuis. Ghostbusters: Frozen Empire is een film binnen de genres Fantasy, Avontuur en Komedie. met in de hoofdrol o.a. Paul Rudd, Carrie Coon en Finn Wolfhard. De film duurt 2 uur 05 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.1. Direct Ghostbusters: Frozen Empire kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

De familie Spengler keert terug naar waar het allemaal begon, de iconische brandweerkazerne van New York City, om samen te werken met de originele Ghostbusters, die een uiterst geheim onderzoekslaboratorium hebben ontwikkeld om hun werk naar een hoger niveau te tillen. Maar wanneer de ontdekking van een oud artefact een kwade kracht ontketent, moeten nieuwe en oude Ghostbusters hun krachten bundelen om hun huis te beschermen en de wereld te redden van een tweede ijstijd.

Genre

Fantasy - Avontuur - Komedie

Lengte

2u 05m

Releasejaar

2024

Regisseur

Gil Kenan

Cast

Paul Rudd, Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, Celeste O'Connor, Logan Kim, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, en meer...