Home > Kijktip

Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi

Ruimte-opera op het hoogste niveau

Article header image
  • Prime Video logo
  • Disney+ logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • Google Play logo

Het derde deel uit de originele Star Wars-reeks is weer een juweeltje van de hand van George Lucas. De personages zijn onvergetelijk, de actie is overdonderend en hoewel de film dateert uit 1983 zien de special effects er nog steeds knap uit.

Luke, Leia en Chewbacca reizen af naar de planeet Tatooine om Han Solo te redden uit de klauwen van Jabba the Hutt. Keizer Palpatine bouwt intussen aan een nieuwe Death Star die de rebellen voorgoed moet vernietigen. En Luke krijgt van zijn leermeester Yoda te horen dat hij de confrontatie met Darth Vader moet aangaan.

Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi direct kijken / streamen

Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, Disney+ logoDisney+ en Pathé Thuis logoPathé Thuis. Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi is een film binnen het genre Sciencefiction. met in de hoofdrol o.a. Anthony Daniels, Billy Dee Williams en Carrie Fisher. De film duurt 2 uur 11 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 8.3. Direct Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Er is een nieuwe Death Star in aanbouw. Onder leiding van Han Solo en prinses Leia proberen de rebellen deze opnieuw te vernietigen, maar ze weten niet dat ze in een val lopen. Ondertussen heeft Luke zijn opleiding tot Jedi voltooid. Hij gaat wederom de strijd aan met Darth Vader en de keizer.

Genre

Sciencefiction

Lengte

2u 11m

Releasejaar

1983

Regisseur

Richard Marquand

Cast

Anthony Daniels, Billy Dee Williams, Carrie Fisher, Harrison Ford, Mark Hamill