Home > Kijktip

Suncoast

Ontroerend tienerdrama met een mooie hoofdrol van rijzende ster Nico Parker

Article header image
  • Disney+ logo

De jonge Nico Parker is de dochter van actrice Thandiwe Newton en speelde een ontwapenend maar erg kort rolletje in de HBO-serie The Last of Us. In dit semi-autobiografische debuut van schrijver en regisseur Laura Chinn heeft ze voor het eerst een hoofdrol te pakken. Deze sympathieke coming-of-age film zal vooral bij jonge tieners in de smaak vallen.

Tiener Doris (Parker) groeit op met haar ernstig zieke broer Max (Cree Kawa) en een roekeloze moeder Kristine (Laura Linney). Ze worstelt met het leven op de middelbare school en krijgt een bijzondere vriendschap met de oudere Paul (Woody Harrelson), een activist die demonstreert buiten het ziekenhuis waar haar broer wordt behandeld.

Suncoast direct kijken / streamen

Suncoast is te kijken/streamen op Disney+ logoDisney+. Suncoast is een film binnen het genre Drama. met in de hoofdrol o.a. Nico Parker, Laura Linney en Woody Harrelson. De film duurt 1 uur 49 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.7. Direct Suncoast kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Een tiener die samenwoont met haar wilskrachtige moeder, moet haar broer meenemen naar een gespecialiseerde instelling. Daar sluit ze een onwaarschijnlijke vriendschap met een excentrieke activist te midden van protesten rond een van de meest baanbrekende medische gevallen aller tijden.

Genre

Drama

Lengte

1u 49m

Releasejaar

2024

Regisseur

Laura Chinn

Cast

Nico Parker, Laura Linney, Woody Harrelson, Daniella Taylor, Ella Anderson, Amarr M. Wooten, Ariel Martin, Keyla Monterroso Mejia, Pam Dougherty, Jason Burkey, en meer...