Home > Kijktip

Players

Gina Rodriguez straalt in een zorgeloze romcom

Article header image
  • Netflix logo

Romantische komedies hebben altijd iets bedachts, maar met een leuk verhaal en sympathieke personages kun je je daar als kijker makkelijk overheen zetten. Dankzij hoofdrollen voor onder anderen Gina Rodriguez, Damon Wayans Jr. en Tom Ellis zit het met de cast wel goed. Liefhebbers hebben dan ook zeker een aangename zit aan deze lekkere romcom-snack.

Sportjournalist Mack (Gina Rodriguez uit Jane the Virgin) heeft alleen maar vluchtige relaties en dat bevalt haar prima. Dan wordt ze echt verliefd op een van haar scharrels en besluit ze haar vrijheid op te geven voor een vaste relatie met Nick (Tom Ellis uit Lucifer), een beroemde oorlogsjournalist. Maar is Nick wel de juiste partner voor haar?

Players direct kijken / streamen

Players is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Players is een film binnen de genres Romantische komedie, Komedie en Romantiek. met in de hoofdrol o.a. Gina Rodriguez, Damon Wayans Jr. en Tom Ellis. De film duurt 1 uur 45 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 5.7. Direct Players kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

De New Yorkse sportjournalist Mack heeft jarenlang succesvolle hook-up-spelletjes bedacht met haar vrienden, maar wanneer ze onverwachts valt voor een van haar doelwitten, moet ze leren wat er nodig is om van simpelweg scoren naar spelen voor de winst te gaan.

Genre

Romantische komedie - Komedie - Romantiek

Lengte

1u 45m

Releasejaar

2024

Regisseur

Trish Sie

Cast

Gina Rodriguez, Damon Wayans Jr., Tom Ellis, Augustus Prew, Joel Courtney, Liza Koshy, Gina Jun, Brock O'Hurn, Jerry Kernion, Kais Boukthir, en meer...