Home > Kijktip

Lover, Stalker, Killer

Dave Kroupa wordt gestalkt door een gekke ex, en dan wordt het nog veel gekker

Article header image

Opzienbarende misdaadzaken worden in true crime-land vaak uitgesponnen tot een miniserie van vier delen of meer, en dat komt de vaart en spanning meestal niet ten goede. Deze documentaire trekt anderhalf uur uit voor een verhaal waarin een onschuldig datingavontuur uitmondt in een totale nachtmerrie. Precies de snack waar de true crime-liefhebber soms trek in kan hebben.

Na zijn verhuizing besluit automonteur Dave Kroupa eens een datingwebsite te proberen. Zo ontmoet hij Liz, met wie hij een losse relatie begint terwijl beiden ook andere mensen zien. Vervolgens maakt Dave kennis met Cari, met wie hij ook begint te daten. Allemaal geen probleem, totdat Liz en Cari elkaar ontmoeten en Dave in een totale nachtmerrie belandt.

Lover, Stalker, Killer direct kijken / streamen

Lover, Stalker, Killer is een film binnen de genres True crime en Misdaad. met in de hoofdrol o.a. Dave Kroupa en Cari Farver. De film duurt 1 uur 30 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.0. Direct Lover, Stalker, Killer kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

In deze documentaire probeert een monteur voor het eerst online te daten en ontmoet hij een vrouw die romantische obsessie tot het uiterste voert.

Genre

True crime - Misdaad

Lengte

1u 30m

Releasejaar

2024

Regisseur

Sam Hobkinson

Cast

Dave Kroupa, Cari Farver