Home > Kijktip

The Vince Staples Show

Een kijkje in het gestoorde leven van rapper Vince Staples

Article header image
  • Netflix logo

In deze comedyserie met korte afleveringen gunt rapper-acteur Vince Staples ons een blik in een fictieve versie van zijn leven. Zelf hangt Staples niet de clown uit, maar de situaties waarin hij belandt zijn leuk genoeg. Zo geniaal als het vergelijkbare Atlanta wordt het niet, maar de serie is een aanrader, en niet alleen voor de fans van Stapels' muziek.

Rapper en musicus Vince Staples probeert een min of meer normaal leven te leiden in Long Beach, Californië, maar raakt steeds verstrikt in bizarre en surrealistische situaties. Vaak wordt hij herkend door fans, maar dat maakt het er eigenlijk nooit beter op. Omringd door mafkezen ploetert de permanent geërgerde Staples voort.

The Vince Staples Show direct kijken / streamen

The Vince Staples Show is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. The Vince Staples Show is een serie binnen de genres Biografie, Komedie en Muziek. met in de hoofdrol o.a. Vince Staples. De serie duurt 26 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.4. Direct The Vince Staples Show kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

De rapper en acteur Vince Staples, die enigszins beroemd en rijk is, staat voor de uitdagingen en verrassingen van het dagelijks leven in zijn woonplaats The Beach.

Genre

Biografie - Komedie - Muziek

Lengte

±26m

Releasejaar

2024

Seizoenen

1 5 afleveringen 2024

Cast

Vince Staples