Home > Kijktip

The Holdovers

Kijk dit fantastische Oscardrama meteen, of bewaar hem voor kerst

Article header image
  • Prime Video logo
  • SkyShowtime logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • MeJane logo

Wat een heerlijke film, dit nostalgische drama van Alexander Payne dat ongetwijfeld een nieuwe kerstklassieker gaat worden. Het verhaal ademt een tijdloze sfeer, wordt voortreffelijk verteld en iedereen acteert geweldig. De film kreeg vijf Oscarnominaties - waaronder voor beste film en hoofdrolspeler Paul Giamatti - en Da'Vine Joy Randolph scoorde een beeldje met haar mooie bijrol als schoolkok Mary.

Docent Paul Hunham (Giamatti) moet de kerst van 1970 doorbrengen op kostschool Barton Academy met een handvol studenten die niet naar huis kunnen voor de feestdagen. Een van hen is de opstandige Angus Tully (Dominic Sessa), met wie Paul een moeizame band heeft. Met wat hulp van schoolkok Mary Lamb leren ze elkaar beter begrijpen en beginnen ze aan een avontuur.

The Holdovers direct kijken / streamen

The Holdovers is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, SkyShowtime logoSkyShowtime en Pathé Thuis logoPathé Thuis. The Holdovers is een film binnen de genres Komedie en Drama. met in de hoofdrol o.a. Paul Giamatti, Dominic Sessa en Da'Vine Joy Randolph. De film duurt 2 uur 13 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.9. Direct The Holdovers kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Een chagrijnige instructeur op een middelbare school in New England wordt gedwongen tijdens de kerstvakantie op de campus te blijven om op te passen voor het handjevol studenten die nergens heen kunnen. Uiteindelijk vormt hij een onwaarschijnlijke band met een van hen, een beschadigde, slimme onruststoker, en met de chef-kok van de school, die zojuist een zoon heeft verloren in Vietnam.

Genre

Komedie - Drama

Lengte

2u 13m

Releasejaar

2023

Regisseur

Alexander Payne

Cast

Paul Giamatti, Dominic Sessa, Da'Vine Joy Randolph, Brady Hepner, Carrie Preston, Andrew Garman, Ian Dolley, Jim Kaplan, Michael Provost, Naheem Garcia, en meer...