Home > Kijktip

Night Swim

Net nu je dacht dat je veilig het zwembad in kon gaan

Article header image
  • Prime Video logo
  • SkyShowtime logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • MeJane logo

Horrormeesters Jason Blum (Insidious, The Purge) en James Wan (Saw, The Conjuring) sloegen de handen ineen voor deze bovennatuurlijke horrorfilm over een zwembad. Punten voor originaliteit, want we zouden zo snel geen andere zwembadhorrorfilm weten. Night Swim begint sfeervol en spannend en heeft prima hoofdrolspelers, maar een echte klassieker is het niet geworden. Prima voor een avondje griezelen op de bank.

Honkballer Ray Waller (Wyatt Russell) moet het door een zenuwziekte wat rustiger aan doen. Hij verhuist met zijn vrouw Eve (Kerry Condon) en kinderen naar een nieuw huis met een zwembad. Dat bad blijkt een heilzame werking te hebben voor Ray, maar Eve merkt dat hij ook op andere manieren verandert. Als ze van de makelaar hoort over de akelige geschiedenis van het zwembad, begint ze zich zorgen te maken. Terecht, zo blijkt al snel.

Night Swim direct kijken / streamen

Night Swim is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, SkyShowtime logoSkyShowtime en Pathé Thuis logoPathé Thuis. Night Swim is een film binnen de genres Horror en Thriller. met in de hoofdrol o.a. Wyatt Russell, Kerry Condon en Amélie Hoeferle. De film duurt 1 uur 38 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 4.7. Direct Night Swim kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Ray Waller is een voormalige Major League-honkbalspeler die door een slopende ziekte vervroegd heeft moeten stoppen. Ray verhuist naar een nieuw huis met zijn bezorgde vrouw Eve, zijn tienerdochter Izzy en zijn jonge zoon Elliot. Ray heeft de hoop weer prof te worden nog niet opgegeven en overtuigt Eve ervan dat het zwembad in de tuin van hun nieuwe huis niet alleen leuk is voor hun kinderen, maar hem ook de kans biedt te werken aan zijn herstel. Maar dan ontketent een duister geheim uit het verleden van het huis een kwaadaardige kracht, die het gezin onontkoombaar mee zal sleuren naar gruwelijke diepten.

Genre

Horror - Thriller

Lengte

1u 38m

Releasejaar

2024

Regisseur

Bryce McGuire

Cast

Wyatt Russell, Kerry Condon, Amélie Hoeferle, Gavin Warren, Nancy Lenehan, Jodi Long, Preston Galli, Aivan Uttapa, Ellie Araiza, Eddie Martinez, en meer...