Home > Kijktip

Hop

Kleurrijke paasfilm voor het hele gezin met animatie én echte acteurs

Article header image
  • Prime Video logo
  • Apple TV logo
  • Google Play logo

Deze combinatie van animatie en liveaction kreeg niet de beste recensies, maar hee, je moet toch wat kijken met Pasen. Kinderen gaan zeker genieten van de eigenwijze streken van konijn E.B. en voor hun ouders zijn er rollen van echte acteurs als James Marsden en Kaley Cuoco. Ook David Hasselhoff komt opdraven en speelt zijn favoriete rol: zichzelf.

Het jonge konijn E.B. moet zijn vader de Paashaas opvolgen, maar heeft daar helemaal geen zin in. Hij rent weg naar Hollywood, waar hij het hoopt te maken als drummer. E.B. wordt in huis genomen door Fred O'Hare (Marsden) en gaat op audities, maar zijn vader stuurt een speciaal team om hem terug te halen.

Hop direct kijken / streamen

Hop is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, Apple TV logoApple TV en Google Play logoGoogle Play. Hop is een film binnen het genre Animatie. met in de hoofdrol o.a. David Hasselhoff, Tiffany Espensen en Hugh Laurie. De film duurt 1 uur 35 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 5.4. Direct Hop kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

De paashaas gaat met pensioen. Zijn zeventienjarige zoon Easter Bunny krijgt de verantwoordelijkheid over de chocoladeproductie op Paaseiland. Omdat EB liever een rockster wil worden, vlucht hij naar de mensenwereld. Hij komt terecht in Hollywood waar hij vriendschap sluit met de 20-jarige Fred en wonderlijke avonturen beleeft. Intussen ontstaat er op Paaseiland een strijd om de macht tussen de kuikens en de konijnenhulpjes van de Paashaas.

Genre

Animatie

Lengte

1u 35m

Releasejaar

2011

Regisseur

Tim Hill

Cast

David Hasselhoff, Tiffany Espensen, Hugh Laurie, Elizabeth Perkins, Gary Cole, Hank Azaria, Kaley Cuoco, Russell Brand, James Marsden