Home > Kijktip

1917

Je stapt zo de hel van de Eerste Wereldoorlog binnen

Article header image
  • Prime Video logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • KPN logo
  • MeJane logo

Dat het geen pretje moet zijn geweest in de loopgraven in de Eerste Wereldoorlog, snapt vast iedereen, maar de gruwelen van die oorlog worden bijna voelbaar in deze film van regisseur Sam Mendes die bijna helemaal in een shot is opgenomen. Een ongelooflijke prestatie die een ongelooflijke indrukwekkende film oplevert.

Blake (Dean-Charles Chapman) en Schofield (George MacKay) moeten in 1917 hun eigen veilige loopgraaf verlaten. Ze moeten de Duitse linies doorkruisen om een bericht af te leveren aan kolonel Mackenzie (Benedict Cumberbatch). Als ze hun taak niet volbrengen, gaan meer dan vijftienhonderd jonge mannen een wisse dood tegemoet. Een van hen is de oudere broer van soldaat Blake.

1917 direct kijken / streamen

1917 is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, Pathé Thuis logoPathé Thuis en Apple TV logoApple TV. 1917 is een film binnen de genres Oorlog en Drama. met in de hoofdrol o.a. Taddeo Kufus, Claire Duburcq en Jos Slovick. De film duurt 1 uur 59 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 8.2. Direct 1917 kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen twee jonge, Britse soldaten een schijnbaar onmogelijke missie toegewezen.

Genre

Oorlog - Drama

Lengte

1u 59m

Releasejaar

2019

Regisseur

Sam Mendes

Cast

Taddeo Kufus, Claire Duburcq, Jos Slovick, Spencer Allum, Owun Birkett, Dan Malcom, Tom Dunham, Elliot Edusah, Adam Hugill, Elliot Baxter, en meer...