Home > Kijktip

Blue Valentine

Mooi maar verdrietig portret van een huwelijk

Article header image
  • Videoland logo
  • NPO Start logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • Google Play logo
  • Cinetree logo
  • Cinemember logo
  • Canal+ logo

Regisseur Derek Cianfrance maakte zijn doorbraak met dit ijzersterke maar niet heel vrolijke portret van een huwelijk. Ryan Gosling en Michelle Williams zijn indrukwekkend als Dean en Cindy. De film springt op en neer in de tijd en toont het koppel aan het prille begin van hun relatie en nadat ze zes jaar getrouwd zijn.

Cindy leert de romantisch ingestelde verhuizer Dean kennen als ze bezig is aan een opleiding tot arts. Wanneer ze ontdekt dat ze zwanger is, gooit dat haar plannen totaal overhoop. Zes jaar later is Cindy verpleegster, moeder van de jonge Frankie, totaal uitgeput en gefrustreerd door Deans gebrek aan ambitie.

Blue Valentine direct kijken / streamen

Blue Valentine is te kijken/streamen op (o.a.) Videoland logoVideoland, NPO Start logoNPO Start en Pathé Thuis logoPathé Thuis. Blue Valentine is een film binnen de genres Drama en Romantiek. met in de hoofdrol o.a. Barbara Troy, James Benatti en Maryann Plunkett. De film duurt 1 uur 52 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.3. Direct Blue Valentine kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Verpleegkundige Cindy en schilder Dean zijn al jaren samen en worstelen met de sleur in hun relatie. Ze communiceren niet meer met elkaar, waardoor er allerlei spanningen in de lucht hangen. Om weer wat vuur in hun huwelijk te blazen, besluiten ze een lang weekend weg te gaan. Beiden hopen de draad weer te kunnen oppakken en denken terug aan hun eerste ontmoeting en de tijd dat hun liefde nog pril en gepassioneerd was. Weten ze de weg naar elkaar terug te vinden of is de vlam al uitgedoofd?

Genre

Drama - Romantiek

Lengte

1u 52m

Releasejaar

2010

Regisseur

Derek Cianfrance

Cast

Barbara Troy, James Benatti, Maryann Plunkett, Jen Jones, Marshall Johnson, Mike Vogel, Faith Wladyka, John Doman, Michelle Williams, Ryan Gosling, en meer...