Home > Kijktip

Paddington 2 NL

Schattige beer die ieders hart doet smelten

Article header image
  • NPO Start logo
  • Pathé Thuis logo
  • Google Play logo
  • MeJane logo

Lange tijd behoorde Paddington 2 is tot het exclusieve clubje films met een 100% positieve score op de recensie-site Rotten Tomatoes. Dat getal is nu 99% maar dat doet niks af aan hoe leuk de film is. Zelfs mensen met een hart van steen zullen smelten bij het zien van zoveel zachtaardigheid en warmte. De show wordt trouwens niet door de beer gestolen maar door Hugh Grant, die met verve de slechterik speelt.

Beertje Paddington woont nu permanent bij het gezin Brown in huis, maar komt door een vermeende diefstal in de gevangenis terecht. De Browns doen er alles aan om de echte dief in de kraag te vatten terwijl Paddington achter slot en grendel te maken krijgt met boze zware jongens omdat hij een rode sok in de witte was heeft gedaan waardoor iedereen in roze pakjes rondloopt.

Paddington 2 NL direct kijken / streamen

Paddington 2 NL is te kijken/streamen op (o.a.) NPO Start logoNPO Start, Pathé Thuis logoPathé Thuis en Google Play logoGoogle Play. Paddington 2 NL is een film binnen de genres Jeugd, Familie en Avontuur. met in de hoofdrol o.a. Beau van Erven Dorens, Daan Schuurmans en Frank Lammers. De film duurt 1 uur 39 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.8. Direct Paddington 2 NL kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Paddington is gelukkig bij de familie Brown in Windsor Gardens. Daar is hij een populair lid van de gemeenschap geworden: hij verspreidt blijdschap en marmelade, waar hij ook gaat. Terwijl hij het perfecte geschenk voor zijn geliefde tante Lucy zoekt, valt Paddingtons oog op een uniek pop-upboek in de antiekshop van Mijnheer Gruber. Als het boek gestolen wordt, is het aan Paddington en de familie Brown om de dief te ontmaskeren.

Genre

Jeugd - Familie - Avontuur

Lengte

1u 39m

Releasejaar

2017

Regisseur

Paul King

Cast

Beau van Erven Dorens, Daan Schuurmans, Frank Lammers