Home > Kijktip

Mission: Impossible - Ghost Protocol

Ethan Hunt en zijn team staan er dit keer alleen voor

Article header image
  • Netflix logo
  • Prime Video logo
  • Ziggo logo
  • SkyShowtime logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • Google Play logo

De stunts in de Impossible: Missions-films worden elk deel groter en spectaculairder. Dit keer is het hoogtepunt een beklimming van de glazen buitenkant van de Burj Khalifa-wolkenkrabber in Dubai. Tom Cruise deed de stunt zelf, maar in tegenstelling tot zijn personage hing hij wel aan een veiligheidskabel.

Nadat de Impossible Missions Force in verband is gebracht met een bomaanslag in het Kremlin, moeten de leden in het geheim aan het werk om hun naam te zuiveren. De jacht op de lanceercodes van Russische kernraketten brengt agent Ethan Hunt en zijn team in Dubai, Mumbai en Seattle.

Mission: Impossible - Ghost Protocol direct kijken / streamen

Mission: Impossible - Ghost Protocol is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix, Prime Video logoPrime Video en Ziggo logoZiggo. Mission: Impossible - Ghost Protocol is een film binnen het genre Actie. met in de hoofdrol o.a. Goran Navojec, Josh Holloway en Anil Kapoor. De film duurt 2 uur 12 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.4. Direct Mission: Impossible - Ghost Protocol kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

De IMF-organisatie waarvoor geheim agent Ethan Hunt werkt, wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij een terroristische aanslag op het Russische Kremlin. De organisatie wordt hierdoor op non-actief gesteld, maar Hunt weigert dit te accepteren en stelt alles in het werk om de naam van het IMF te zuiveren. In hun zoektocht naar de werkelijke dader, ontdekken Hunt en zijn gelegenheidsteam een wereldvernietigend complot. Hun missie is nu nog moeilijker geworden, zo niet onmogelijk.

Genre

Actie

Lengte

2u 12m

Releasejaar

2011

Regisseur

Brad Bird

Cast

Goran Navojec, Josh Holloway, Anil Kapoor, Michael Nyqvist, Paula Patton, Simon Pegg, Léa Seydoux, Jeremy Renner, Tom Cruise