Home > Kijktip

Damsel

Millie Bobby Brown redt zichzelf in een modern en pittig sprookje

Article header image
  • Netflix logo

Deze spannende sprookjesfilm ziet er beeldschoon uit, is lekker spannend en duurt niet te lang. Dat maakt hem uitstekend kijkvoer voor ouders en hun (niet al te bange) kinderen. Het is bovendien niet een klassiek sprookje over een prinses die moet worden gered door een dappere prins, want Millie Bobby Brown (uit Stranger Things en de Enola Homes-films) moet zich helemaal zelf zien te redden. Met een mooi afgerond verhaal dat niet eens zinspeelt op een vervolg.

De ouders van de jonge Elodie krijgen een aanbod om hun dochter te laten trouwen met de prins van een rijk koningshuis. Nadat de familie is afgereisd naar een afgelegen eiland komt er bij haar schoonfamilie een aap uit de mouw. Elodie is de koninklijke familie alleen maar binnengelokt als menselijke offer om een eeuwenoude schuld aan een draak in te lossen.

Damsel direct kijken / streamen

Damsel is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Damsel is een film binnen de genres Avontuur, Fantasy en Actie. met in de hoofdrol o.a. Millie Bobby Brown, Nick Robinson en Robin Wright. De film duurt 1 uur 25 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.1. Direct Damsel kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Een jonge prinses wordt gedwongen te trouwen met de vorst van een rivaliserend koninkrijk. Ze ontdekt dat het koninkrijk tijdens het oogstseizoen een vreemd ritueel uitvoert. Het offert zijn prinsessen aan een hongerige draak. Dit jaar is zij de prooi.

Genre

Avontuur - Fantasy - Actie

Lengte

1u 25m

Releasejaar

2024

Regisseur

Juan Carlos Fresnadillo

Cast

Millie Bobby Brown, Nick Robinson, Robin Wright, Shohreh Aghdashloo, Angela Bassett, Ray Winstone, Brooke Carter, Rui M Tomas, Ulli Ackermann, Erickson Dos Santos Gomes, en meer...