Home > Kijktip

Kill Bill: Vol. 1

Tarantino haalt alles uit de kast in deze gewel(dda)dige actieklassieker

Article header image
  • Videoland logo
  • Google Play logo
  • MeJane logo

Het is misschien wel de bekendste actiefilm met een stoere vrouw in de hoofdrol. De klassieke wraakfilm Kill Bill is dan ook zeker memorabel te noemen dankzij de bloederige actiescènes, de over-the-top actie en Uma Thurman in haar beste rol ooit. Vooral de vechtscène in Bruce Lee-pak waarin Uma Lucy Liu en haar bende een kopje kleiner maakt is onvergetelijk.

Een ex-huurmoordenaar wordt op haar trouwdag slachtoffer van een moordaanslag door haar voormalige collega's. Wanneer 'The Bride' vier jaar later ontwaakt uit haar coma, neemt ze op gruwelijke manier wraak op de mensen die haar dood wilden hebben.

Kill Bill: Vol. 1 direct kijken / streamen

Kill Bill: Vol. 1 is te kijken/streamen op (o.a.) Videoland logoVideoland, Google Play logoGoogle Play en MeJane logoMeJane. Kill Bill: Vol. 1 is een film binnen de genres Actie, Misdaad en Thriller. met in de hoofdrol o.a. Sonny Chiba, Chiaki Kuriyama en Julie Dreyfus. De film duurt 1 uur 51 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 8.2. Direct Kill Bill: Vol. 1 kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Tijdens de generale repetitie van een huwelijk worden alle aanwezigen koelbloedig vermoord. Ook de zwangere bruid, Black Mamba, ontsnapt niet aan de horror. Black Mamba, beter bekend als 'de bruid', wordt voor dood achtergelaten door moordenaar Bill en zijn entourage 'de Vipers'. Maar Black Mamba ontwaakt vier jaar later uit haar coma en beseft maar al te goed wat haar overkomen is. Ze heeft nu maar één doel: zich wreken op Bill, haar voormalige leermeester, en zijn doodseskader. Eén voor één vermoordt ze de Vipers. Bill spaart ze tot het laatste.

Genre

Actie - Misdaad - Thriller

Lengte

1u 51m

Releasejaar

2003

Regisseur

Quentin Tarantino

Cast

Sonny Chiba, Chiaki Kuriyama, Julie Dreyfus, Michael Madsen, Vivica A. Fox, David Caradine, Daryl Hannah, Lucy Liu, Uma Thurman