Home > Kijktip

Manhunt

De jacht op John Wilkes Booth, de man die president Lincoln vermoordde

Article header image
  • Apple TV+ logo

In 1865 werd de Amerikaanse president Abraham Lincoln vermoord in een stampvol theater. Toch rende er maar één man achter de schutter aan en duurde het een hele poos voordat deze John Wilkes Booth werd gevonden. Deze mooie historische dramaserie vertelt in zes delen wat er in deze periode gebeurde. Mooie geproduceerd en goed geacteerd, maar de vele flashbacks zijn een beetje vermoeiend.

John Wilkes Booth (Anthony Boyle) komt uit een familie van beroemde acteurs en is tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog een groot fan van de zuidelijke staten. Geholpen door een stel samenzweerders voert hij een plan uit om president Lincoln te vermoorden. Minister van Oorlog Edwin Stanton (mooie rol van Tobias Menzies) is een goede vriend van Lincoln en zweert de daders te pakken.

Manhunt direct kijken / streamen

Manhunt is te kijken/streamen op Apple TV+ logoApple TV+. Manhunt is een serie binnen de genres Historisch en Thriller. met in de hoofdrol o.a. Tobias Menzies, Lovie Simone en Lili Taylor. De serie duurt 54 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.2. Direct Manhunt kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Deze serie duikt in de nasleep van de eerste Amerikaanse presidentiële moord, en de strijd om de idealen te behouden en te beschermen die de basis vormden van de wederopbouwplannen van Lincoln.

Genre

Historisch - Thriller

Lengte

±54m

Releasejaar

2024

Seizoenen

1 7 afleveringen 2024

Regisseur

Carl Franklin

Cast

Tobias Menzies, Lovie Simone, Lili Taylor, Hamish Linklater, Anthony Boyle, Anne Dudek