Home > Kijktip

Ted

Lang niet zo moeten lachen: sitcom over de jonge jaren van Ted

Article header image
  • Ziggo logo
  • SkyShowtime logo

In plaats van een derde film te maken over de levende, pratende en blowende teddybeer Ted had bedenker Seth MacFarlane een beter idee. Deze serie toont de jonge jaren van Ted en zijn eigenaar John Bennett in de vorm van een sitcom, die speelt in de vroege jaren negentig. De humor is plat, puberaal en waanzinnig leuk. Zeven afleveringen is veel te weinig.

Voordat John Bennett een onvolwassen dertiger werd, was hij een puber die zich door de middelbare school worstelt. Hij heeft een grote steun aan Ted, de levende teddybeer (waar niemand zich over verbaast) die niet altijd een goede invloed heeft op John. De gestoorde ouders Susan en Matty en de sympathieke nicht Blaire maken het gezin compleet.

Ted direct kijken / streamen

Ted is te kijken/streamen op (o.a.) Ziggo logoZiggo en SkyShowtime logoSkyShowtime. Ted is een serie binnen het genre Komedie. met in de hoofdrol o.a. Seth MacFarlane, Scott Grimes en Max Burkholder. De serie duurt 50 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.9. Direct Ted kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Het is 1993. Levende teddybeer Ted is van 16-jarige John Bennett, die met zijn ouders en neef in een arbeidershuis in Boston woont. Ted heeft misschien niet de beste invloed op John, maar als het erop aankomt, is Ted altijd bereid om zijn vriend en zijn familie te helpen.

Genre

Komedie

Lengte

±50m

Releasejaar

2024

Seizoenen

1 7 afleveringen 2024

Cast

Seth MacFarlane, Scott Grimes, Max Burkholder, Giorgia Whigham, Ara Hollyday, Alanna Ubach