Home > Kijktip

Fallout

Kijk je ogen uit bij deze geslaagde tv-versie van de computergame

Article header image
  • Prime Video logo

De tv-versie van het computerspel The Last of Us was een schot in de roos voor HBO Max. Flikt Prime Video hetzelfde met de postapocalyptische game Fallout? Het lijkt er wel op. De tv-versie is visueel bijzonder trouw aan het spel. De grootste uitdaging was om daar een boeiend verhaal met interessante personages aan toe te voegen. Met een fijne cast, slim verweven verhaallijnen en veel zwarte humor zijn de makers van Westworld daar prima in geslaagd.

Na een wereldwijde kernoorlog schuilt een deel van de overlevenden twee eeuwen lang in ondergrondse bunkers. Als de vader van Lucy MacLean (Ella Purnell) wordt ontvoerd uit Vault 33, gaat ze naar hem op zoek in de verwoeste bovenwereld. Daar komt ze in aanraking met de militaire organisatie Brotherhood of Steel en een gemuteerde premiejager The Ghoul (Walton Goggins).

Fallout direct kijken / streamen

Fallout is te kijken/streamen op Prime Video logoPrime Video. Fallout is een serie binnen de genres Actie, Avontuur en Drama. met in de hoofdrol o.a. Aaron Moten, Xelia Mendes-Jones en Kyle MacLachlan. De serie duurt 1 uur 14 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.4. Direct Fallout kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

200 jaar na de apocalyps worden de vriendelijke bewoners van luxe schuilkelders gedwongen terug te keren naar het bestraalde en barre landschap dat hun voorouders achterlieten, en zijn geschokt als ze ontdekken dat een ongelooflijk complex, vrolijk, vreemd en zeer gewelddadig universum op hen wacht.

Genre

Actie - Avontuur - Drama

Lengte

±1u 14m

Releasejaar

2024

Seizoenen

1 8 afleveringen 2024

Regisseur

Jonathan Nolan

Cast

Aaron Moten, Xelia Mendes-Jones, Kyle MacLachlan, Ella Purnell, Walton Goggins