Home > Kijktip

Talk to Me

Deze lekker enge tienerhorrorfilm werd een knallend kassucces

Article header image
  • Prime Video logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • MeJane logo
  • Canal+ logo

De Australische regisseurs Danny en Michael Philippou maakten een opvallend debuut met deze horrorfilm, gemaakt voor een klein budget en met grotendeels onbekende acteurs. Het verhaal begint heel origineel en lekker eng, maar wordt naar het einde toe een beetje voorspelbaar. Toch steekt hij met kop en schouders uit boven de meeste recente tienerhorrorfilms. Talk to Me werd een enorm commercieel succes en een vervolg is in de maak.

De zeventienjarige Mia gaat samen met haar vriendin Riley naar een bizar feestje in het huis van hun leeftijdsgenoten Hayley en Josh. Om de een of andere reden hebben zij een mysterieuze gebalsemde hand die kan dienen als communicatieluik naar een overleden persoon. Mia durft dat wel aan, maar als ze net iets te laat uit haar trance wordt gehaald heeft dat akelige gevolgen.

Talk to Me direct kijken / streamen

Talk to Me is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, Pathé Thuis logoPathé Thuis en Apple TV logoApple TV. Talk to Me is een film binnen de genres Horror en Thriller. met in de hoofdrol o.a. Sophie Wilde, Alexandra Jensen en Joe Bird. De film duurt 1 uur 31 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.1. Direct Talk to Me kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Mia gelooft niets van de viral video’s waarin tieners via een volgekladde, gebalsemde hand zogenaamd in contact komen te staan met geesten. Wanneer ze hoort dat er op een feestje een nieuwe seance plaats zal vinden, spoort ze haar vriendin aan om mee te gaan en de proef op de som te nemen. Het duurt niet lang of de vriendinnen raken verslaafd aan de adrenaline-rushes die gepaard gaan met het mysterieuze contact. Maar wanneer tijdens een van de sessies de strikte tijdsregel wordt gebroken loopt alles volledig uit de hand en begint de scheidslijn tussen de echte wereld en het geestenrijk te vervagen.

Genre

Horror - Thriller

Lengte

1u 31m

Releasejaar

2022

Regisseur

Danny Philippou, Michael Philippou

Cast

Sophie Wilde, Alexandra Jensen, Joe Bird, Otis Dhanji, Miranda Otto, Zoe Terakes, Chris Alosio, Marcus Johnson, Alexandria Steffensen, Ari McCarthy, en meer...