Home > Kijktip

Champions

Woody Harrelson krijgt een time-out in deze feelgood sportcomedy

Article header image
  • Prime Video logo
  • Ziggo logo
  • SkyShowtime logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • MeJane logo

De tijd dat regisseur Bobby Farrelly keiharde grappen maakte over mensen met een afwijkend uiterlijk of een handicap - zoals in There's Something About Mary of Shallow Hal - ligt in het verleden. Dat scherpe randje missen we wel een beetje in deze voorspelbare feelgoodfilm, maar de personages zijn zo sympathiek dat twee uur zo voorbij vliegen. Woody Harrelson is opnieuw heel betrouwbaar in de hoofdrol.

Op een slechte dag wordt assistent-basketbalcoach Marcus Marakovich (Harrelson) ontslagen en veroordeeld wegens rijden onder invloed. Als alternatieve straf moet hij drie maanden lang een team coachen van basketballers met een mentale handicap. Marcus is geen mensen-mens, maar raakt al snel verzot op zijn spelers (en op de zus van sterspeler Johnny) en leert het een en ander over zichzelf.

Champions direct kijken / streamen

Champions is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, Ziggo logoZiggo en SkyShowtime logoSkyShowtime. Champions is een film binnen de genres Komedie, Drama en Sport. met in de hoofdrol o.a. Woody Harrelson, Kaitlin Olson en Cheech Marin. De film duurt 1 uur 59 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.8. Direct Champions kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Een voormalige basketbalcoach uit de minor league krijgt van de rechtbank de opdracht leiding te geven aan een team spelers met een verstandelijke beperking. Hij beseft al snel dat dit team, ondanks zijn twijfels, samen verder kan komen dan ze ooit hadden gedacht.

Genre

Komedie - Drama - Sport

Lengte

1u 59m

Releasejaar

2023

Regisseur

Bobby Farrelly

Cast

Woody Harrelson, Kaitlin Olson, Cheech Marin, Matt Cook, Ernie Hudson, Madison Tevlin, Joshua Felder, Kevin Iannucci, Ashton Gunning, Matthew Von Der Ahe, en meer...