Home > Kijktip

Alter ego

Mysterieuze thrillerserie waarin Magere Hein nooit ver weg is

Article header image
  • Videoland logo

In de donkere wereld van deze serie draait alles om de dood. Dat klinkt niet gezellig en dat is het ook niet. Gelukkig heb je geen gezelligheid nodig om Alter Ego door te komen. Onze zuiderburen zorgen door middel van fijne acteurs en bizarre verhaallijnen voor verrassing na verrassing. Stoppen met kijken is er niet meer bij.

Gilles wordt tijdens zijn jeugd geconfronteerd met de plotselinge dood van zijn grote liefde Romy. Jaren later duikt er een mysterieus figuur op dat hem aan alles over de dood van zijn vriendin doet twijfelen. Hij gaat wanhopig op zoek naar antwoorden en zijn zoektocht leidt hem naar een verborgen wereld over de dood. Zo maakt Gilles kennis met ‘het lot’ dat een stuk duisterder blijkt te zijn dan hij dacht. Als de tijd rijp is om te gaan geeft een boodschapper een tikje op je schouder waarna het ieder moment afgelopen kan zijn. Gilles moet na deze ontdekking zijn zoektocht voortzetten terwijl de dood over zijn schouder meekijkt.

Alter ego direct kijken / streamen

Alter ego is te kijken/streamen op Videoland logoVideoland. Alter ego is een serie binnen de genres Mysterie en Drama. met in de hoofdrol o.a. Amalia Decock, Arber Aliaj en Bart Slegers. De serie duurt 43 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 6.7. Direct Alter ego kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Alter Ego speelt zich af in een unieke wereld waarin de dood zich tussen de bevolking begeeft om haar taak te volbrengen: het aanraken van diegenen wiens laatste uur vanaf dat moment geslagen is. In haar schuilplaats, de internationale Salvator Bank, hebben de vele klonen van de dood maar één gedaante. Die van een jonge stijlvolle roodharige vrouw. Zodra de klonen zich onder de mensen begeven, nemen zij de gedaante van hun alter ego aan, die voor elke kloon verschillend is. De dood is meedogenloos, aantrekkelijk en niet te stoppen.

Genre

Mysterie - Drama

Lengte

±43m

Releasejaar

2023

Seizoenen

1 8 afleveringen 2023

Regisseur

Mathieu Mortelmans

Cast

Amalia Decock, Arber Aliaj, Bart Slegers, Ella Van Remortel, Gert Winckelmans, Goele Derick, Günther Lesage, Inge Paulussen, Issam Dakka, Jasper Brawers, en meer...