Home > Kijktip

The Meg

Wie wint dit epische gevecht tussen Jason Statham en een megalodon?

Article header image
  • Prime Video logo
  • HBO Max logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo

Als je het verhaal niet te serieus neemt en het geduld kunt opbrengen voor de tweede helft van deze sf-actiefilm, dan is The Meg het kijken zeker waard. Jason Statham slaat zich moedig door de domme dialogen en leeft zich uit tijdens de spectaculaire en heerlijk bloedige finale.

Als een researchonderzeeër vast komt te zitten in de Marianentrog is Jonas Taylor de enige die de bemanning kan redden. Maar zelfs deze superduiker heeft een hele kluif aan de prehistorische superhaai die de reddingsactie bedreigt. De 23 meter lange megalodon heeft bloed geproefd en nu wil hij meer.

The Meg direct kijken / streamen

The Meg is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, HBO Max logoHBO Max en Pathé Thuis logoPathé Thuis. The Meg is een film binnen het genre Actie. met in de hoofdrol o.a. Ismael Ocanago, Douglas Lee en Edwin Wright. De film duurt 1 uur 53 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 5.7. Direct The Meg kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Een onderzeeër wordt aangevallen door een enorm wezen dat voorheen als uitgestorven werd beschouwd: de megalodon. De duikboot ligt nu uitgeschakeld op de bodem van de diepste geul in de Stille Oceaan met de bemanning nog aan boord. Diepzeereddingsduiker Jonas Taylor, die het monster al eerder heeft waargenomen, maar destijds niet serieus genomen werd, wordt nu ingeschakeld om de bemanning te redden.

Genre

Actie

Lengte

1u 53m

Releasejaar

2018

Regisseur

Jon Turteltaub

Cast

Ismael Ocanago, Douglas Lee, Edwin Wright, Mark Trotter, Leand Macadaan, Raymond Vinton, Sui Fong Ivy Tsui, Christian Hipolito, Jeremy Tan, Tawanda Manyimo, en meer...