Home > Kijktip

The Enfield Poltergeist

Deze prachtig gemaakte docu vertelt het echte verhaal van het gezin uit The Conjuring 2

Article header image
  • Apple TV+ logo

De horrorfilm The Conjuring 2 is gebaseerd op een goed gedocumenteerde zaak uit de jaren 70. Was er echt iets bovennatuurlijks gaande? Deze prachtig gemaakte documentaire houdt de voeten stevig op de grond. De makers combineren authentieke geluidsopnames met nagespeelde scènes, opgenomen in een nagebouwde replica van het huis waar het allemaal gebeurde.

In een sociale huurwoning in Londense Enfield werden de alleenstaande Peggy Hodgson en haar kinderen in 1977 opgeschrikt door vreemde gebeurtenissen. Paranormaal onderzoeker Maurice Grosse deed anderhalf jaar onderzoek en haalde er allerhande experts bij, onder wie Ed en Lorraine Warren. Deze vierdelige documentaire maakt een boeiende en zorgvuldige reconstructie.

The Enfield Poltergeist direct kijken / streamen

The Enfield Poltergeist is te kijken/streamen op Apple TV+ logoApple TV+. The Enfield Poltergeist is een serie binnen het genre Esoterie. met in de hoofdrol o.a. Tom Bevan, Paula Benson en Olivia Booth-Ford. De serie duurt 1 uur 02 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.6. Direct The Enfield Poltergeist kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Het huiveringwekkende waargebeurde verhaal van 's werelds beroemdste klopgeest zaak via originele audio-opnamen gemaakt in het huis terwijl de gebeurtenissen zich ontvouwden.

Genre

Esoterie

Lengte

1u 02m

Releasejaar

2023

Seizoenen

1 4 afleveringen 2023

Regisseur

Jerry Rothwell

Cast

Tom Bevan, Paula Benson, Olivia Booth-Ford, Daniel Lee, Christopher Ettridge, Charlotte Miller