Home > Kijktip

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

De bekende helden kregen een radicaal nieuwe animatiestijl die je absoluut moet zien

Article header image
  • Prime Video logo
  • Ziggo logo
  • SkyShowtime logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo

Gemuteerde schildpadden die skateboarden, misdaad bestrijden en pizza eten, zjjn we daar niet een beetje te oud voor? Deze bioscoopfilm verraste vriend en vijand met zijn opvallend originele animatiestijl, een echt verhaal en lekker veel humor. Het resultaat is een film die prima genietbaar is voor jonge kijkers en volwassen fans van de klassieke serie.

De gemuteerde schildpadden Michelangelo, Leonardo, Raphael en Donatello zijn opgevoed en getraind door Splinter, een enorme rat. De Turtles komen op het spoor van de criminele mutant Superfly, die alle dieren ter wereld wil muteren om de mens van de troon te stoten. Natuurlijk wil het viertal daar een stokje voor steken.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem direct kijken / streamen

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, Ziggo logoZiggo en SkyShowtime logoSkyShowtime. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem is een film binnen de genres Animatie, Actie en Avontuur. met in de hoofdrol o.a. Micah Abbey, Shamon Brown Jr. en Nicolas Cantu. De film duurt 1 uur 39 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.2. Direct Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Nadat ze zich jarenlang verscholen hebben voor mensen hopen de broers nu met heldhaftige acties New York voor zich te winnen en geaccepteerd te worden als gewone tieners. Met hulp van hun nieuwe vriendin April O’Neil gaan ze de strijd aan met een mysterieuze misdaadorganisatie, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk. Zeker niet als ze een mutantenleger achter zich aan krijgen.

Genre

Animatie - Actie - Avontuur

Lengte

1u 39m

Releasejaar

2023

Regisseur

Kyler Spears, Jeff Rowe

Cast

Micah Abbey, Shamon Brown Jr., Nicolas Cantu, Brady Noon, Ayo Edebiri, Maya Rudolph, John Cena, Seth Rogen, Rose Byrne, Natasia Demetriou, en meer...