Home > Kijktip

From

De grijnzende griezels uit From zijn niet bevorderlijk voor je nachtrust

Article header image
  • Netflix logo

Een zijn nogal wat mysterieuze series die intrigerend beginnen, maar dan hun stoom verliezen. Ook From heeft een sterke en huiveringwekkende start, maar ook daarna blijft de serie boeien door de interessante personages en hun persoonlijke achtergrondverhalen. Samen met hen ontdekt je de complexe spelregels van het duistere plaatsje waar de serie zich afspeelt.

Als Jim en Tabitha er met hun kinderen in de camper op uit trekken, moeten ze door een omgevallen boom een andere route kiezen. Ze belanden in een plaatsje waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan en elke weg die ze kiezen leidt terug naar deze merkwaardige plek. 's Nachts wordt het nog vreemder, want dan verschijnen er akelig grijnzende types die niet helemaal menselijk zijn.

From direct kijken / streamen

From is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. From is een serie binnen de genres Horror, Mysterie en Drama. met in de hoofdrol o.a. Catalina Sandino Moreno, Eion Bailey en Hannah Cheramy. De serie duurt 52 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.7. Direct From kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Het mysterie van een nachtmerrieachtige stad in Midden-Amerika die iedereen die binnenkomt in de val lokt wordt ontrafeld. Terwijl de onwillige bewoners vechten om een ​​gevoel van normaliteit te behouden en een uitweg zoeken, moeten ze ook de bedreigingen van het omliggende bos overleven, inclusief de angstaanjagende wezens die tevoorschijn komen als de zon ondergaat.

Genre

Horror - Mysterie - Drama

Lengte

±52m

Releasejaar

2022

Seizoenen

1 10 afleveringen 2022
2 10 afleveringen 2023

Regisseur

Jack Bender

Cast

Catalina Sandino Moreno, Eion Bailey, Hannah Cheramy, Pegah Ghafoori, Simon Webster, Harold Perrineau, Corteon Moore, David Alpay, Chloe Van Landschoot, Elizabeth Moy, en meer...