Home > Kijktip

Mission: Impossible - Fallout

Vette stunts op briljante locaties: dit is Tom Cruise en Mission: Impossible op z'n best

Article header image
  • Netflix logo
  • Prime Video logo
  • Ziggo logo
  • SkyShowtime logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • Google Play logo
  • KPN logo

Net als de eerdere delen is deze zesde Mission: Impossible-film een aaneenschakeling van spectaculaire scènes vol stunts op geweldige locaties. Dit keer heeft de film ook nog een logisch en samenhangend verhaal, en dat maakt hem beter dan alle vorige avonturen. Fallout is een spektakel dat je niet mag missen.

Ethan Hunt (Tom Cruise) en de leden van het IMF-team jagen op terroristen die een lading plutonium hebben gestolen. Ze krijgen hulp van CIA-agent August Walker (Henry Cavill), maar in hoeverre is die te vertrouwen? De zoektocht naar het nucleaire materiaal brengt het team in Berlijn, Parijs, Londen en het Himalayagebergte.

Mission: Impossible - Fallout direct kijken / streamen

Mission: Impossible - Fallout is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix, Prime Video logoPrime Video en Ziggo logoZiggo. Mission: Impossible - Fallout is een film binnen het genre Actie. met in de hoofdrol o.a. Dean Ashton, Velibor Topic en Joey Ansah. De film duurt 2 uur 27 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.7. Direct Mission: Impossible - Fallout kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Nadat een missie fout afloopt, moeten Ethan Hunt en zijn IMF-team, bestaande uit Alan Hunley, Benji Dunn en Luther Stickell, racen tegen de klok. Ze worden bijgestaan door Ilsa Faust en Julia Meade die hen helpen hun nieuwe missie tot een goed einde te brengen. Tijdens hun avontuur dreigt er voortdurend gevaar in de vorm van nucleair terrorisme. Bovendien wordt Hunt gekweld door zijn verleden en door de keuzes die hij in zijn leven maakte. Daarnaast duikt August Walker op, een nieuwe collega waarmee zijn team zal moeten samenwerken.

Genre

Actie

Lengte

2u 27m

Releasejaar

2018

Regisseur

Christopher McQuarrie

Cast

Dean Ashton, Velibor Topic, Joey Ansah, Alix Bénézech, Guy Remy, Alexandre Poole, Thierry Picaut, Olivier Huband, Max Geller, Jean Baptiste Fillon, en meer...