Home > Kijktip

The Dark Knight Rises

Het slot van de beste superhelden trilogie ooit gemaakt

Article header image
  • Prime Video logo
  • HBO Max logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • MeJane logo

Niet de beste film van de drie, maar The Dark Knight Rises is een mooi slot van de trilogie die regisseur Christopher Nolan maakte over de superheld. Het is een meeslepend verhaal barstensvol actie en geweldige acteurs.

Bruce Wayne is na alle gebeurtenissen in de vorige film een kluizenaar geworden. Het is dievegge Catwoman die hem uit zijn batcave lokt. Maar Gotham heeft grotere problemen in de persoon van terrorist Blane die de hele stad gijzelt.

The Dark Knight Rises direct kijken / streamen

The Dark Knight Rises is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, HBO Max logoHBO Max en Pathé Thuis logoPathé Thuis. The Dark Knight Rises is een film binnen de genres Actie, Superhelden en Thriller. met in de hoofdrol o.a. Alon Aboutboul, Matthew Modine en Michael Caine. De film duurt 2 uur 44 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 8.4. Direct The Dark Knight Rises kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Het is acht jaar geleden sinds Batman in de duisternis verdween. Hij heeft de schuld van de dood van Harvey Dent op zich genomen en alles opgeofferd. Deze leugen heeft een tijd standgehouden, want onder het gewicht van de Dent Act, een antimisdaadwet, zijn de criminele activiteiten in Gotham City de kop ingedrukt. Maar alles verandert met de komst van een sluwe inbreekster met een mysterieuze agenda. Veel gevaarlijker is echter de opkomst van Bane, een gemaskerde terrorist die meedogenloze plannen heeft voor Gotham en Bruce Wayne dwingt om uit zijn zelfopgelegde ballingschap terug te keren. Maar het is nog maar de vraag of Batman het kan winnen van Bane.

Genre

Actie - Superhelden - Thriller

Lengte

2u 44m

Releasejaar

2012

Regisseur

Christopher Nolan

Cast

Alon Aboutboul, Matthew Modine, Michael Caine, Morgan Freeman, Gary Oldman, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Anne Hathaway, Tom Hardy, Christian Bale, en meer...