Home > Kijktip

Guardians of the Galaxy

Vergeet de Avengers en de X-Men: dit is Marvels A-Team

Article header image
  • Prime Video logo
  • Disney+ logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • Google Play logo
  • MeJane logo

Met Guardians of the Galaxy bracht Marvel een minder bekend superheldenteam uit zijn stripbibliotheek naar het witte doek, en dat gaf de makers veel meer vrijheid. Hierdoor werd het een lekker maffe film met gestoorde personages en een verhaal dat je niet al te serieus hoeft te nemen.

Peter Quill is in de jaren 80 ontvoerd van de aarde - wat zijn belabberde muzieksmaak verklaart - en opgegroeid tussen alienpiraten. Hij verzamelt een team van intergalactische criminelen en neemt het op tegen een gevreesde vijand, maar het verhaal is eigenlijk maar bijzaak in dit leuke Marvel-uitstapje.

Guardians of the Galaxy direct kijken / streamen

Guardians of the Galaxy is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video, Disney+ logoDisney+ en Pathé Thuis logoPathé Thuis. Guardians of the Galaxy is een film binnen de genres Actie, Komedie, Sciencefiction en Superhelden. met in de hoofdrol o.a. Benicio Del Toro, Glenn Close en John C. Reilly. De film duurt 2 uur 01 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 8.0. Direct Guardians of the Galaxy kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

In het heelal wordt onverbiddelijk jacht gemaakt op de onbezonnen avonturier Peter Quill, die een geheimzinnige bol heeft gestolen. Ronan, een machtige slechterik met plannen die het hele universum in gevaar dreigen te brengen, heeft zijn zinnen op de bol gezet. Om uit handen te blijven van de volhardende Ronan zit er voor Quill niets anders op dan een ongemakkelijke wapenstilstand aan te gaan met een viertal vreemde figuren.

Genre

Actie - Komedie - Sciencefiction - Superhelden

Lengte

2u 01m

Releasejaar

2014

Regisseur

James Gunn

Cast

Benicio Del Toro, Glenn Close, John C. Reilly, Djimon Hounsou, Karen Gillan, Michael Rooker, Lee Pace, Bradley Cooper, Vin Diesel, Dave Bautista, en meer...