Home > Kijktip

Notting Hill

Romantische komedie die nooit gaat vervelen

Article header image
  • Netflix logo
  • Prime Video logo
  • SkyShowtime logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • Google Play logo

Het is inmiddels een bekende trekpleister geworden: de boekwinkel in de schattige wijk Notting Hill in Londen. De klassieke romantische film met Hugh Grant en Julia Roberts is dan ook een grote favoriet in het genre. Probeer maar eens niet weg te zwijmelen.

Het leven van de simpele boekwinkeleigenaar William staat op zijn kop wanneer de prachtige, succesvolle actrice Anna Scott op een dag zijn zaak binnenloopt. Wanneer de twee verliefd worden, komt William erachter dat samenzijn met een van de populairste vrouwen ter wereld allesbehalve makkelijk is.

Notting Hill direct kijken / streamen

Notting Hill is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix, Prime Video logoPrime Video en SkyShowtime logoSkyShowtime. Notting Hill is een film binnen het genre Romantische komedie. met in de hoofdrol o.a. Henry Goodman, Roger Frost en John Shrapnel. De film duurt 2 uur 04 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.2. Direct Notting Hill kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

De beroemde Amerikaanse actrice Anna Scott komt per ongeluk de weinig succesvolle boekverkoper William Thacker tegen. Ze worden verliefd, maar het samenzijn met een van de populairste vrouwen ter wereld blijkt niet gemakkelijk voor William.

Genre

Romantische komedie

Lengte

2u 04m

Releasejaar

1999

Regisseur

Roger Michell

Cast

Henry Goodman, Roger Frost, John Shrapnel, Yolanda Vazquez, James Dreyfus, Richard McCabe, Dylan Moran, Lorelei King, Rhys Ifans, Hugh Grant, en meer...