Home > Kijktip

Masters of the Air

De luchtstrijd boven Duitsland is gruwelijk, maar ziet er ook schitterend uit

Article header image
  • Apple TV+ logo

De makers van Band of Brothers en The Pacific presenteren een derde hoofdstuk uit de Tweede Wereldoorlog: de bombardementen op Duitsland. Het verhaal wordt lekker ouderwets verteld - elke Amerikaan is een held, elke Duitser een hoop stront - maar toont ook in bloederig detail de verschrikkingen van de luchtstrijd. Een advies: hecht je niet teveel aan de personages.

Jonge Amerikaanse vliegtuigbemanningen van de 100th Bomb Group, onder wie majoors Gale Cleven en John Egan (Austin Butler en Callum Turner), worden gelegerd op een luchtmachtbasis in Engeland. In B-17 bommenwerpers wagen ze zich boven Duitsland om hun dodelijke lading te droppen. Niet iedereen keert terug en wie neerstort loopt risico in handen van de nazi's te belanden.

Masters of the Air direct kijken / streamen

Masters of the Air is te kijken/streamen op Apple TV+ logoApple TV+. Masters of the Air is een serie binnen de genres Oorlog, Actie, Thriller en Drama. met in de hoofdrol o.a. Raff Law, Ncuti Gatwa en Nate Mann. De serie duurt 1 uur 02 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.8. Direct Masters of the Air kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Acht kilometer boven de grond en achter de vijandelijke linies vechten elf mannen in een bommenwerper, die bekend staat als een "Flying Fortress", tegen Duitse troepen.

Genre

Oorlog - Actie - Thriller - Drama

Lengte

±1u 02m

Releasejaar

2024

Seizoenen

1 9 afleveringen 2024

Regisseur

Cary Joji Fukunaga

Cast

Raff Law, Ncuti Gatwa, Nate Mann, Kieron Moore, Callum Turner, Buck Braithwaite, Barry Keoghan, Austin Butler, Anthony Boyle