Home > Kijktip

Gifted

Pink een traantje weg bij dit ontroerende drama

Article header image
  • Netflix logo
  • Prime Video logo
  • Disney+ logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • Google Play logo
  • KPN logo
  • MeJane logo

Een sympathieke vrijgezel ontfermt zich over zijn nichtje, maar haar oma probeert haar af te pakken: het verhaal van deze film klinkt als een gigantische tranentrekker. Gelukkig zorgen de sterke cast en het verrassende goede scenario ervoor dat het geen sentimenteel voogdijdrama wordt. Chris Evans speelt een uitstekende hoofdrol en de jonge Mckenna Grace toont hier al haar acteertalent.

Frank Adler (Chris Evans) leidt een eenvoudig leven en is de voogd van zijn zevenjarige nichtje Mary (Mckenna Grace), een opvallend slimme meid. Hij staat er alleen voor, maar probeert haar een normale jeugd te geven. Dan ontdekt Franks moeder (Lindsay Duncan) dat Mary een waar wiskundewonder is. Er volgt een strijd om de voogdij, want oma wil Mary en Frank uit elkaar halen.

Gifted direct kijken / streamen

Gifted is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix, Prime Video logoPrime Video en Disney+ logoDisney+. Gifted is een film binnen de genres Drama en Familie. met in de hoofdrol o.a. Miley Nyguen, Jordan Ellenberg en Walt Edler. De film duurt 1 uur 41 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.6. Direct Gifted kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Frank Adler is een vrijgezel die zijn hoogbegaafde nichtje Mary opvoedt in een kustplaatsje in Florida. Frank probeert ervoor te zorgen dat Mary een normaal leven kan leiden. Zijn plannen worden gedwarsboomd als zijn moeder de wiskundige talenten van het meisje ontdekt en plannen maakt om Frank en Mary uit elkaar te halen.

Genre

Drama - Familie

Lengte

1u 41m

Releasejaar

2017

Regisseur

Marc Webb

Cast

Miley Nyguen, Jordan Ellenberg, Walt Edler, Gordon Danniels, Teresa L. Graves, Desmond Phillips, Will Buie Jr., Karleigh Chase, Jack Landry, Danielle Deadwyler, en meer...