Home > Kijktip

Are You There God? It's Me, Margaret

De jonge Margaret steelt je hart in sympathieke coming-of-age film

Article header image
  • Netflix logo
  • Prime Video logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • MeJane logo

Dit hartverwarmende drama van schrijver en regisseur Kelly Fremon Craig (The Edge of Seventeen) is gebaseerd op het gelijknamige boek van Judy Blume. Abby Ryder Fortson is briljant in de hoofdrol en Rachel McAdams en Kathy Bates schitteren als haar moeder en grootmoeder. Een warme film vol humor en drama, die je absoluut wilt zien.

In de jaren 70 verhuist de elfjarige Margaret Simon (Fortson) van het drukke New York naar een buitenwijk van New Jersey. Ze sluit er meteen vriendschap met buurmeisje Nancy, die haar opneemt in haar geheime club. Margarets hartsvriendinnen helpen haar door deze moeilijke periode waarin haar lichaam verandert, maar jongens allemaal even stom blijven.

Are You There God? It's Me, Margaret direct kijken / streamen

Are You There God? It's Me, Margaret is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix, Prime Video logoPrime Video en Pathé Thuis logoPathé Thuis. Are You There God? It's Me, Margaret is een film binnen de genres Drama, Familie en Komedie. met in de hoofdrol o.a. Rachel McAdams, Abby Ryder Fortson en Kathy Bates. De film duurt 1 uur 46 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.3. Direct Are You There God? It's Me, Margaret kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Op haar elfde verhuist Margaret naar een nieuwe stad en begint ze na te denken over het leven, vriendschappen en de puberteit. Ze hangt aan haar moeder, die haar liefdevol steunt, maar zelf ook probeert om haar plek te vinden in hun nieuwe woonplaats, en haar grootmoeder Sylvia, die geluk begint te vinden in de volgende fase van haar leven. Vragen over identiteit, hun plek in de wereld en wat het leven een doel geeft, brengt ze dichter bij elkaar dan ooit.

Genre

Drama - Familie - Komedie

Lengte

1u 46m

Releasejaar

2023

Regisseur

Kelly Fremon Craig

Cast

Rachel McAdams, Abby Ryder Fortson, Kathy Bates, Elle Graham, Benny Safdie, Amari Alexis Price, Katherine Mallen Kupferer, Kate MacCluggage, Aidan Wojtak-Hissong, Landon S. Baxter, en meer...