Home > Kijktip

Fifty Shades of Grey

Vergeet het boek, kijk de film en spoel gerust door naar de sexy scènes

Article header image
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • MeJane logo

Vergeleken met het boek van E.L. James is deze verfilming nog best te pruimen. Dat is vooral te danken aan hoofdrolspelers Dakota Johnson en Jamie Dornan, die hun uiterste best doen om er wat van te maken. De ophef was overdreven, maar de film is best een leuke sexy snack.

De jonge Anastasia mag de rijke ondernemer Christian Grey interviewen. Hij is enorm van haar onder de indruk en blijkt nogal verzot op bondage, BDSM en andere seksspelletjes en experimenten. De twee krijgen een ingewikkelde relatie waarin - gelukkig voor de kijker - het met de seks wel goed zit.

Fifty Shades of Grey direct kijken / streamen

Fifty Shades of Grey is te kijken/streamen op (o.a.) Pathé Thuis logoPathé Thuis, Apple TV logoApple TV en MeJane logoMeJane. Fifty Shades of Grey is een film binnen de genres Drama, Romantiek, Thriller en Erotiek. met in de hoofdrol o.a. Callum Keith Rennie, Max Martini en Rita Ora. De film duurt 2 uur 05 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 4.2. Direct Fifty Shades of Grey kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Anastasia is net afgestudeerd aan de universiteit, samen met haar beste vriendin Kate. Terwijl Kate aan de slag gaat bij een lokale krant, komt Anastasia moeilijk aan de bak met haar universitaire graad en besluit ze een baan aan te nemen in een bouwmarkt. Op een dag vraagt een zieke Kate haar om een interview over te nemen met ene Christian Grey. Een succesvolle entrepreneur en miljardair. Het blijkt het begin te zijn van een bijzondere relatie.

Genre

Drama - Romantiek - Thriller - Erotiek

Lengte

2u 05m

Releasejaar

2015

Regisseur

Sam Taylor-Johnson

Cast

Callum Keith Rennie, Max Martini, Rita Ora, Marcia Gay Harden, Luke Grimes, Victor Rasuk, Eloise Mumford, Jennifer Ehle, Jamie Dornan, Dakota Johnson, en meer...