Home > Kijktip

De Augurkenkoning

Oos Kesbeke is de gedroomde hoofdpersoon voor een realityserie

Article header image
  • Videoland logo

Een realityserie valt of staat met de hoofdpersoon en in het geval van Oos Kesbeke is die een schot in de roos. Oos loopt over van de uitspraken die zo op een tegeltje kunnen. Als het nodig is, scheldt ie z'n zonen en het personeel helemaal verrot. Maar hij is ook in bezit van een hart van goud en heeft alles over voor z'n werknemers en augurkenprinsen.

Oos Kesbeke runt een fabriek in tafelzuren in Amsterdam en om bij de tijd te blijven moeten telkens nieuwe producten worden ontwikkeld. Zijn zoons Camiel en Silvian worden intussen klaargestoomd om Oos op te volgen en werknemers Daan, Richard en Frans lijken het werk moeilijker te maken in plaats van makkelijker. Maar in het familiebedrijf is de Amsterdamse humor nooit ver weg.

De Augurkenkoning direct kijken / streamen

De Augurkenkoning is te kijken/streamen op Videoland logoVideoland. De Augurkenkoning is een serie binnen het genre Reality. met in de hoofdrol o.a. Silvian Kesbeke, Camiel Kesbeke en Oos Kesbeke. De serie duurt 45 minuten . Direct De Augurkenkoning kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

De markante Oos Kesbeke staat aan het roer van zijn gigantische tafelzuurimperium. Met zijn onmiskenbaar Amsterdamse mentaliteit regeert hij in zijn fabriekshal: trots als een pauw en zonder blad voor de mond. Maar tijden veranderen en zijn zoons Camiel en Silvian, de augurkenprinsen, moeten worden klaargestoomd om de zaak op termijn over te nemen.

Genre

Reality

Lengte

45m

Releasejaar

2023

Seizoenen

1 5 afleveringen 2023
2 6 afleveringen 2024
3 6 afleveringen 2024

Cast

Silvian Kesbeke, Camiel Kesbeke, Oos Kesbeke