Home > Kijktip

John Wick: Chapter 3 - Parabellum

John Wick in Cassablanca levert weer veel prachtig geweld op

Article header image
  • Netflix logo
  • Prime Video logo
  • Videoland logo
  • Pathé Thuis logo
  • Apple TV logo
  • MeJane logo

In het derde deel is de bodycount van John Wick wat lager dan in het vorige deel: hij knalt slechts 94 vijanden overhoop. Dit deel is tevens de minste uit de serie. Toeval? Toch hoef je je niet te vervelen met deze actiefilm, zeker niet tijdens de achtervolgingen en overdadige vechtscènes.

Met een prijs op zijn hoofd en elke huurmoordenaar van de stad op zijn hielen vlucht John Wick naar Casablanca. Daar ontmoet hij Sofia, de manager van het lokale Continental Hotel. Ze moet hem helpen om in contact te komen met de enige persoon die hem kan verlossen.

John Wick: Chapter 3 - Parabellum direct kijken / streamen

John Wick: Chapter 3 - Parabellum is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix, Prime Video logoPrime Video en Videoland logoVideoland. John Wick: Chapter 3 - Parabellum is een film binnen de genres Actie, Misdaad en Thriller. met in de hoofdrol o.a. Annie Pisapia, Ryan Funigiello en Courtney Gonzalez. De film duurt 2 uur 10 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 7.4. Direct John Wick: Chapter 3 - Parabellum kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

John Wick is op de vlucht geslagen, om twee redenen: hij wordt opgejaagd vanwege een wereldwijd beloofde prijs op zijn hoofd van maar liefst 14 miljoen dollar en voor het breken van een belangrijke regel van het Continental Hotel.

Genre

Actie - Misdaad - Thriller

Lengte

2u 10m

Releasejaar

2019

Regisseur

Chad Stahelski

Cast

Annie Pisapia, Ryan Funigiello, Courtney Gonzalez, Ahmed Adel, Suzanne LaChasse, Stefanie Barry, Stefaniya Makarova, Roger Yuan, Anthony Padilla, Randall Duk Kim, en meer...