Home > Kijktip

The Nun II

De demonische non uit het Conjuring-universum is weer huiveringwekkend

Article header image
  • Netflix logo
  • HBO Max logo
  • Apple TV logo

Van alle griezels uit het Conjuring-universum is horrornon Valak het engst. Na haar debuut in The Conjuring 2 is dit haar tweede solo-uitstapje. The Nun II blinkt niet uit in originaliteit en had korter gemogen, maar is vele malen beter dan het eerste deel. Een prima film voor een avondje huiveren.

Vier jaar na de gebeurtenissen in The Nun wordt zuster Irene (Taissa Farmiga) op een missie gestuurd om enkele gruwelijke moorden te onderzoeken. Demon Valak blijkt weer huis te houden en het spoor leidt naar een Franse kostschool. Samen met de jonge zuster Debra (Storm Reid) probeert Irene het kwaad te stoppen.

The Nun II direct kijken / streamen

The Nun II is te kijken/streamen op (o.a.) Netflix logoNetflix, HBO Max logoHBO Max en Apple TV logoApple TV. The Nun II is een film binnen de genres Horror, Mysterie en Thriller. met in de hoofdrol o.a. Taissa Farmiga, Jonas Bloquet en Storm Reid. De film duurt 1 uur 50 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 5.6. Direct The Nun II kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Na de gebeurtenissen in de eerste film begint het krachtige kwaad zich nu in 1956 over een stad in Frankrijk te verspreiden, wanneer bekend wordt dat een priester op gewelddadige wijze is vermoord. Zuster Irene begint de moord te onderzoeken, maar ontdekt dat er een demon achter zit. Hetzelfde kwaad dat haar in de originele film als non terroriseerde: Valak.

Genre

Horror - Mysterie - Thriller

Lengte

1u 50m

Releasejaar

2023

Regisseur

Michael Chaves

Cast

Taissa Farmiga, Jonas Bloquet, Storm Reid, Anna Popplewell, Bonnie Aarons, Katelyn Rose Downey, Suzanne Bertish, Léontine d'Oncieu, Anouk Darwin Homewood, Peter Hudson, en meer...